קיצורי דרך בחברה עירונית לתרבות אשדוד
חדשות ועדכונים בעיר
מידע קייטנות קיץ החופש הגדול תשפ"ג לילדי הגנים וכיתות א-ג
קייטנות מחזור ראשון
תאריך הקייטנה: 2-20/7/23 ימים א-ה,
מס' ימי קייטנה: 15 ימים
שעות הקייטנה בוקר: גנים 07:35 – 13:00, בתי ספר: 08:00 – 13:00
גילאי קייטנה: גן עד כיתה ג'
מיקום קייטנה: בגנים ובבתי ספר יסודיים בכל רובע.
עלות בוקר עד 13:00: ללא עלות
תוספת צהרון : באותם תאריכים בין השעות 13:00-16:00, במחיר של 300 ₪ לכל התקופה.(גנים רק לרשומים כל השנה לצהרון).
אופן גבייה: תשלום אחד ביולי.
הנחות - יינתנו רק במחזור ראשון לאחים מילד שני ואילך, גובה הנחה בסך 100 ₪.
אופן הרשמה:
בגנים: ילדים הרשומים כל השנה בצהרון, ירשמו באמצעות חתימת הורים על טופס אצל מובילות הצהרון בגן ולא יצטרכו לבצע הרשמה אינטרנטית (אפשרות רישום לקייטנת בוקר או בוקר וצהרון) ילדים שלא רשומים לצהרון במשך השנה, יוכלו להירשם רק לקבוצות הבוקר עד השעה 13:00 ההרשמה תתבצע באתר האינטרנט או בצמ"ח גנים ברח' סיני 25.
במידה ותהיה בקשה חריגה להירשם לצהרון הקייטנה, יש להגיש פניה במייל ל rishum@ironit.org.il, הרישום הינו על בסיס מקום פנוי בלבד,(אין המשרד מחויב לקבלת הפנייה).
בתי ספר-א-ג הרשמה לכלל המשתתפים באמצעות אתר האינטרנט או במרכזים הקהילתיים.
תאריכי רישום: החל מ 21.5.233 ועד ב 11.6.23 בשעה 13:00 בגנים ועד 20.6.23 לבתי ספר.
------------------------------------------------
קייטנות מחזור שני
תאריך הקייטנה: 23/7/23 – 10.8.23 ימים א-ה, (לא כולל ט' באב 27.7.23)
שעות הקייטנה בבוקר: גנים 07:35 – 13:00, בתי ספר: 08:00 – 13:00
גילאי קייטנה: גן עד כיתה ג'
מיקום קייטנה: בגנים ובבתי ספר יסודיים או במתנ"ס.
עלות בוקר עד 13:00: 300 ₪ לכל התקופה
תוספת צהרון: באותם תאריכים בין השעות 13:00-16:00, במחיר של 300 ₪ לכל התקופה. (גנים רק לרשומים כל השנה לצהרון).
אופן גבייה: ביולי ובאוגוסט, בכל חודש חלק יחסי של התקופה.
הרשמה חלקית- לקייטנה מחזור שני בלבד, תתאפשר הרשמה ל 3 שבועות רצופים או לשבועיים ראשונים ברציפות או לשבוע הראשון בלבד (לא תתאפשר הרשמה לשבוע ראשון ושלישי או שבוע שני ושלישי) אפשרות להרשמה חלקית עפ"י המתווה לעיל מותנה בהודעה מראש עד לתאריך 6.7.23 למזכירות צמ"ח גנים (במידה וההרשמה היא לגן) באמצעות דוא"ל,rishum@ironit.org.il או למזכירות המרכזים הקהילתיים במידה וההרשמה הינה לכיתות א-ג.
אופן הרשמה:
בגנים: ילדים הרשומים כל השנה בצהרון, ירשמו באמצעות חתימת הורים על טופס אצל מובילות הצהרון ולא יצטרכו לבצע הרשמה אינטרנטית (אפשרות רישום לקייטנת בוקר או בוקר וצהרון) ילדים שלא רשומים לצהרון במשך השנה, יוכלו להירשם רק לקבוצות הבוקר עד השעה 13:00 ההרשמה תתבצע באתר האינטרנט או בצמ"ח גנים ברח' סיני 25.
במידה ותהיה בקשה חריגה להירשם לצהרון הקייטנה, יש להגיש פניה במייל ל rishum@ironit.org.il, הרישום הינו על בסיס מקום פנוי בלבד,(אין המשרד מחויב לקבלת הפנייה).
בתי ספר-א-ג הרשמה לכלל המשתתפים באמצעות אתר האינטרנט או במרכזים הקהילתיים
תאריכי רישום: 21.5.23 ועד 4.7.23 בשעה 13:00.
-להרשמה לקייטנות הגנים לחץ כאן
-להרשמה לקייטנות בתי הספר לחץ כאן
-למידע אודות קייטנות קיץ החופש הגדול תשפ"ג לילדי הגנים וכיתות א-ג
